Een feestje voor het tienjarig jubileum van vrienden bij Q42.

Jaar
2016

Opdrachtgever
Q42

Soort
Print & verpakking

Wanneer iemand tien jaar bij je bedrijf heeft gewerkt wil je diegene natuurlijk wat waardering geven. En dat is precies wat Q42 deed.

Uitdaging

Q42 is een blije plek voor nerds die mooie technische producten en diensten maken. Drie van deze toffe nerds waren in 2016 tien jaar bij het bedrijf in dienst! Reden voor Q42 om ze in het zonnetje te zetten. De missie: geef ze iets dat ze graag aan hun kleinkinderen zouden geven.

Oplossing

We denken graag groot. Daarom besloten we om een uniek, topkwaliteit boek voor de drie werknemers te maken. Samen met een geheim team van Q42 stelden we de structuur van het boek samen waarin tien jaar aan herinneringen zouden worden vereeuwigd. Er moesten brieven, projecten, partypics en anekdotes in komen, met nog wat ruimte voor handgeschreven herinneringen van collega’s en opdrachtgevers. Hiermee gingen we aan de slag met het ontwerp voor een algemene visuele stijl voor verschillende paginatypen, terwijl het Q42-team de benodigde materialen bijeen verzamelde.

Resultaat

Na vele dagen en nachten hard werken konden we de laatste hand leggen aan het boekontwerp. De boeken werden vervolgens geprint en gebonden. Tijdens een feest werden de mooie producten overhandigd aan de drie geluksvogels. Het resultaat: een onvergetelijke blik op hun gezicht.

Laten we samen werken

Bel ons op +31 10 846 6385 of wij bellen jou.

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Daarom vragen we je akkoord te gaan met ons privacy beleid.

Ik ga akkoord